28. kesäkuuta 2013

Lomallallaalllaallaa....

Ah´ koittihan se vihdoinkin, lomareissu nimittäin!

Meinasi tulla jo suru puseroon, kun onistuin telomaan käteni juuri ennen reissua. Oli riski, että menee mönkään, mutta päätin ettei se ole kuin hidaste ja loppujen lopuksi oltiin lähes suunniteltuna päivänä perillä, vain 1,5h meni seuraavan vuorokauden puolelle :D Niin, 1:30 oltiin yöllä perillä täällä Kärsämäellä.

Auto oli täynnä tavaraa. Vaippakassi lähes tärkein ;) Ison vaatekassin unohdin kotiin, mutta miespä postittaa sen niin ei jää antamatta ystävälle. Olin jo luvannut Innan pienet vaatteet eteenpäin nimittäin. Harmitti turkasen paljon, kun lähes perillä mä tajusin mitä unohdin. Tiedättehän sen tunteen "olen nyt jotain unohtamassa", kun kävelette läpi kämpän ja mukamas kaikki on mukana? Jep, sen lisäksi jotain vaatteitakin jäi sängyn päälle, mutta niitä en kaipaa, ostetaan sitten vaikka uusia jos niikseen tulee ja aina voi lainata ;)

Automatka sujui lähes rauhallisesti...


Perillä heräsi nukahtanut Jimpula ilman itkua ja tuli selvästikin tuttuun paikkaan vaikka siitä on jo vuosi, kun täällä oltiin. Olen ihan varma, että poju muisti paikan, niin "kotiin" se tänne tuli. Tiesi mitä missäkin on.

Purettiin tavarat ja pedattiin pedit. Jimpula pääsi mun viereen nukkumaan ja ihme kyllä en ole täysin mustelmilla :D Möttis nukkuu samassa huoneessa lattialla ja Insku pääsi Heinin huoneeseen. Levittäydyttiin virallisesti vasta tänään kamojemme kanssa, kun tyhjensin Tatun huoneen hyllystä meille muutaman lokeron ;)

 
Sää oli eilen aika mielenkiintoinen! Mukava ukkonen sateineen tuli kylään. Ei Naantalissa moista koeta kuin joskus ja jouluna.
 
 
Duplojen takana on mun ja Jimpulan vaatteet "kauniisti" levitettynä...
 
 
Vaipat, ne pitäisi saada kyllä esille paremmin :D
 
 
Möttis nukkuu mun ja Jimpulan kanssa samassa huoneessa.
 
 
Mun minimies tykkää barbeista.
 
 
Vauvan hoivaaminen on kivaa!
 
 
Päikkärit on paikallaan välillä, äidin yöppäri on kiva peitto...
 
 
Ja ihan pakollisia vaippakuvia tietty!
 
 
 
 
Noin, kauempaa en ehdi istua koneella, Jimi remppaa tätä paikkaa :D
 
Kivoja kesäpäiviä toivotellen,
Miuski, Jimpula, Insku ja Möttis eli lyhyesti: lomalaiset :)
 
ps. Melkein unohdin laittaa tämän kuvan jossa oma esikoiseni antaa taidonnäytteen autossa nukkumisesta....
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti