9. maaliskuuta 2012

Avoimet kestotuotteiden huutispäivät ilman kansiopakkoa ;)

OMV:n nassukirjan ryhmässä: Avoimet kestotuotteiden huutispäivät ilman kansiopakkoa ;)

Ja taas on lupa huutistella aivan vapaan kaavan mukaan!

SÄÄNNÖT:

1. Jokainen on itse vastuussa myymänsä kohteen asiallisesta ja täsmällisestä kuvauksesta. Ostajaa ei tule johdattaa harhaan vaan mahdolliset viat tulee ilmaista selkeästi.
2. Kohteessa tulee olla selkeästi ilmaistuna lähtöhinta, minimikorotussumma sekä milloin kohde sulkeutuu.
3. Kohde saa olla avoinna vähintään 5 tuntia ja enintään tapahtuman loppuun, viiden minuutin säännöllä:

Huutokauppa sulkeutuu ilmoitetun ajankohdan mukaan tai viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen jos sulkeutumisaikaan on useampia huutajia. Tällä saamme pidettyä reilun meiningin eikä tule kilpailua kuka on nopeampi sulkeutumisajankohdan tullessa.vuorokautta kerrallaan. Kohteen saa laittaa uudelleen huutoon mikäli huutoja ei ole tullut. Kohdetta ei saa sulkea kesken huutoajan!


** HUOM: Muista ilmoittaa sisältyykö postikulut huutosummaan vai lisätäänkö ne sen päälle, on ihanaa jos selvität kulut etukäteen.


Kavereita saa kutsua tempaukseen mukaan, mutta edellyttää luonnollisesti ryhmän jäsenyyttä jos meinaa huudella tai pistää huudettavia ihanuuksia!

Ja ehdottomasti saa laittaa nyt lankoja, puikkoja, kankaita, pesuaineita, kantoliinoja, säärystimiä, ihan kaikkia mitä miellämme kestoilun piiriin! Myös kuukuppeja ja siteitä saa olla mukana kera liivinsuojien! :)

Hyviä huutokauppoja!


ps. Ja tuttuun tapaan yrittäjätkin tervetulleita niin uusien kuin käytettyjen tuotteiden kanssa! Uusia tsi-tuotteitakin saa nyt laittaa huudettaviksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti