29. toukokuuta 2013

Miuski askarteleepaskartelee... talkoot pystyyn!


Eli projekti olisi nimeltään makkarin yksi seinä uusiksi!



Tarvitsisin siihen kirjojen sivuja ja muutamia sarjakuvia (B.Virtanen, Baby blues ja Viivi & Wagner) leikattuina. Itse siistin kyllä sarjakuvat jos niikseen tulee…



Tarkoitus olisi siis täyttää yksi seinä näillä. Olisi superia jos kirjan sivut olisivat vanhoja, kulahtaneitakin ja kellastuneita. Sekaan uudemman näköisiä, että saadaan elävä pinta. Sekaan muutamia sarjakuvia jotka kuvastavat meitä, meidän perhettä.



Ihan pari sivua ja sarjista kun ei riitä niin röyhkeästi tulen pyytämään ”apukäsiä” ja projekti tullaan laittamaan blogiin kuvien kera. Ja talkooporukkakin on tervetullut, koska tarkoitus on ajaa mies ja apinat mäkeen tekemisen ajaksi. 

Miehen kommentti taustalta: "Tekstit kiitos suomeksi, englanniksi saa olla sivu tai kaksi, mutta ruåttia ei sanakaan sekaan..."

Mistä ajatus lähti - No IKEAsta!

Olin systerin kanssa siellä pyörimässä, kun näin seinän johon oli liimattu sivuja kirjoista. Mä sanoin, että apinoiden värittämän seinän vois niin peittää jollain ja siitä asti ajatus on kytenyt. Eilen mies kuunteli mun ehdotusta ja totesi sen hyväksi ja mietti jopa mitä seinälle voisi laittaa. Mä saisin ihan itse askarrella, hän nappaa apinat pois tieltä.


  
Katsotaan mitä syntyy... 

Muoksista: OMV:n puolella mä siis huhuilen apuvaisia tähän projektiin. Ajattelin tarkentaa vielä, mutta toki saa ottaa yhteyttä jos tahtoopi mukaan talkoisiin ;) Ihan muutamakin sivu auttaa jo kovasti.

Multa kyseltiin, että onko aihepiirillä väliä, no ei oikeastaan, mutta tottakai runoja sekaan olisi ihana saada. Tiedän ettei kukaan nyt kirjojaan rupea moisen takia repimään joten en ole kranttu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti